Menu
replace


Wie zijn wij?


U kent het vast: soms word je door iets zo gegrepen dat het je niet meer loslaat. Je praat er regelmatig over, waardoor anderen ook enthousiast worden, het ook proberen en er uiteindelijk ook mee bevangen worden. Dat is eigenlijk in het kort ook de geschiedenis van ons ontstaan.

Onder de zeer toepasselijke naam ‘Kiek’n wat ‘t wort (Team KWW)’ hebben wij vele nieuwe equipes ingewijd in de sport die ons zo gegrepen heeft. Het team groeide snel met deelnemers vanuit heel Nederland. Jaren geleden ontstond het idee om het team met een eigen ritje voor te bereiden op het grootste rittensportevenement van Nederland (de Nacht van Weesp, jaarlijks georganiseerd door AutoSport Vereniging de Vechtstreek te Weesp). Zo gezegd, (wat minder snel) zo gedaan: de Sallandrit was geboren!


En zoals dat dan ook gaat; langzaam wordt de Sallandrit steeds iets groter. Inmiddels bereidt een comité van zes personen met heel veel plezier deze prachtige rit voor u voor. Met uitzetters die het spelletje zelf regelmatig spelen en door en door kennen. Een coördinator die in alle faciliteiten de Sallandse gastvrijheid optimaal weet te benutten. Een inschrijfbureau waar men u nog persoonlijk bij naam kent. En natuurlijk de bouwer en beheerder van dit prachtige visitekaartje: www.Sallandrit.nl. Bewust houdt dit gezelschap de Sallandrit nog steeds kleinschalig. Bij ons staat een gezonde ontwikkeling voorop!