Menu
replace

Sallandrit 2016


Op 12 november 2016 zal de Sallandrit 2016 gereden worden. In tegenstelling tot voorgaande jaren dit keer niet in het voorjaar, maar in het najaar (hopelijk is het weer ons gunstig gezind). Een andere verandering is dat de Sallandrit dit jaar niet uit vier maar uit twee trajecten zal bestaan. De lengte van de trajecten wordt hier natuurlijk op aangepast. De rit zal bestaan uit de onderdelen routebeschrijving en kaartlezen. Start is dit jaar op een andere locatie, maar wel in Heino, te weten bij restaurant De Veldhoek. Daar zal ook de finish zijn. Tussen de twee trajecten is een pauze ingepland, waar ruimte is voor een drankje, een lekkere rallykroket en natuurlijk een sanitaire stop. Aan het einde van de Sallandrit staat er voor iedereen een smakelijk en uitgebreid stamppotbuffet klaar.

Naast deze heerlijke dag voor onze deelnemers willen wij ook graag een goed doel steunen. Van het inschrijfgeld gaat een bedrag naar de Strijd van Salland. Deze organisatie is gevestigd in Heino en zet zich in voor het inzamelen van geld voor onderzoek naar hersentumoren. De Strijd van Salland heeft deze zomer een sportief evenement georganiseerd waarin Heino centraal staat. Naast dit evenement zijn er verschillende initiatieven om geld in te zamelen om meer hersenonderzoek mogelijk te maken. De Sallandrit wil hier graag bij aanhaken en daarom gaat er € 5,00 namens iedere equipe naar dit goede doel. Mocht je meer willen bijdragen, dan kan dat natuurlijk ook. Dit kan aangegeven worden op het inschrijfformulier. Kijk voor meer informatie over deze organisatie op www.strijdvansalland.nl.

Het inschrijfgeld voor de Sallandrit bedraagt € 60,00 per equipe (na 1 oktober € 67,50). Hiervoor krijg je naast een uitdagende, maar vooral leuke rit door het mooie Salland, een hartelijke ontvangst (met een drankje en iets lekkers), een pauze met iets te drinken en wederom iets lekker en afsluitend een uitgebreid stamppotbuffet zodat niemand hongerig naar huis gaat. Ook mag het rallyschild voor op de auto als aandenken niet ontbreken. Iedere equipe krijgt één rallyschild, maar mocht je een tweede (of meer) schilden willen, geef dit dan aan in het inschrijfformulier. Kosten hiervoor zijn € 7,50 per extra rallyschild.

De eerste equipe zal wederom om 12.31 starten en de finish zal tegen 18.00 zijn waarna de deelnemers kunnen gaan genieten van het stamppotbuffet.

D
e inschrijving sluit op 1 november, schrijf je snel in, om dit geweldige evenement mee te maken!!

Zien we jou ook aan de start op 12 november?